Service og deler

Hos TSK Maskin tilbyr vi omfattende service og et bredt utvalg av deler til dine maskiner. Våre erfarne teknikere sørger for at maskinene dine alltid er i topp stand, og vårt store lager garanterer rask levering av nødvendige deler. Vi er tilgjengelige for deg, uansett tid på døgnet.

Profesjonell maskinservice 

Våre erfarne teknikere tilbyr profesjonell service for dine maskiner. Vi utfører alt fra regelmessig vedlikehold til komplekse reparasjoner, og sikrer at maskinene dine alltid fungerer optimalt. Med rask respons og høy ekspertise, er vi ditt førstevalg når det gjelder maskinservice. Vi er tilgjengelige på telefon hele døgnet, også i helger, for å sikre at du alltid får den hjelpen du trenger.

Bredt utvalg av maskindeler

TSK Maskin tilbyr et omfattende utvalg av deler til en rekke merker som Genie, JLG, Dino, Almac, Platform Basket, Braviisol, Movex, Sinoboom, Zoomlion, Haulotte, Skyjack, IMER, Iteco, MEC, Nifty og flere. Vårt lager er alltid godt utstyrt, slik at du kan få delene du trenger raskt og effektivt. Nesten uansett hvilken maskin du har, kan du stole på at vi har de nødvendige delene for å holde den i drift.

Kontakt oss i dag!

Har du spørsmål om våre produkter eller tjenester? Kontakt TSK Maskin AS i dag for mer informasjon. Vårt team står klart til å hjelpe deg med alt du trenger for å sikre suksess i dine prosjekter.